Lær hvordan du mestrer selvkærlige valg og handlinger med største naturlighed

 

Ville du elske at være sikker på dine svar, og ikke mindst at huske at spørge dig selv?

 

De syv selvkærlige leveregler lærer dig hvordan selvomsorg og selvaccept får plads, så du balanceret og støttende tager vare på dine reelle behov.

Sådan skaber du et Healende Mindset

Dear me I am Here - I Listen

en blid indre imødekommenhed af dine dybere behov samtidig med en insisterende, omsorgsfuld vedholdenhed i dine valg og handlinger

Jeg elsker det ærlige, det ægte og utilslørede som det her uperfekte billede af mig fortæller. Historien bag ved det 'perfekte' billede.

For det er jo der, bag scenetæppet, inden i - vores følelser, tanker, erfaringer, at vi oplever livet og forstår hvem vi er. 

7 Selvkærlige Leveregler 

der vil revolutionere din selvaccept og selvomsorg

De 7 kærlige skridt handler dybest set om, at du er den der er der for dig.

Det er ikke noget du gør for andre. Det er noget du gør for dig, så du helt naturligt møder op med den energi i verden.

Selv verdens bedste tips, metoder og redskaber, lykkes først rigtigt når vi følger visdommen i vores indre stemme, og med selvaccept og omsorg tager vare på den vi er, og den vi vil elske at være.

Den betydning vi giver os selv i vores liv er vigtig for hvordan vi oplever livet - og for, hvordan vi har det med os selv.

Det betyder alt, at du møder dig med selvkærlighed...

#1 Du er det vendepunkt, du har brug for

#2 Du er den, som skal sige ja til dig

#3 Du er den, som skal være ambitiøs med dit potentiale

#4 Du er den, som skal tage dig alvorligt

#5 Du er den, som skal tillade livet at træde i karakter

#6 Du er den, som skal passe på dig

#7 Du er den som skal bruge dit indre laboratorium

Selvomsorg, selvaccept og selvkærlighed

De 7 kærlige skridt er din invitation til at lade alt det du er være din vejleder, og med selvomsorg og selvaccept have en samtale med dig selv som er kærlig, omsorgsfuld og blid.

Det er din invitation til at du ønsker det bedste for dig selv, sådan virkelig og, at det du længes efter og ønsker dig i dit liv, er noget du tager alvorligt og handler på.

Det er din invitation til at det er dig, der skaber en retning som giver mening. En invitation til at du handler på dine drømme.

Det er din invitation til at skabe et indre samarbejde, der inviterer andre til at samarbejde med dig, så dine omstændigheder gør det muligt at være dig og skabe det liv, som du ønsker.