Laver du Nytårsforsæt?


Så ved du garanteret også, hvor svært det er at holde dem...

 

Måske er det derfor, vi holder op med at gå efter, hvad vi rigtig ønsker os - helt inde i vores essens og hjerte?

 


Tit kommer det til at handle om, at vi skal tabe os, motionere, spise sundt, eller stoppe med at ryge. Og misforstå mig ikke. Det er gode forsæt, hvis vi lykkes med dem. Men ret ofte så lykkes vi ikke med dem, og hånden på hjertet - det er ikke sjovt, når vi lover os selv noget, der ikke lykkes. Så ligger det lige til højrebenet at stoppe. Måske kender du det?

 

Som mange andre stoppede jeg med Nytårsforsæt

 

Der var flere grunde. De betød ikke nok for mig, til at jeg rigtig lagde mig i selen for at opfylde dem. Og så kom de ud fra en utilfredshed med mig selv - og ikke fra et dybtfølt ønske om at forandre noget, fordi jeg ville give mig selv et nyt år.

 

Men der var faktisk meget, jeg ønskede mig anderledes

 

Jeg vidste bare ikke, hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg havde helt styr på, hvordan jeg styrede et projekt på mit arbejde (jeg var projektleder for mange år siden), men det var først, da jeg tog fat om mit eget liv med det samme fokus og engagement, som når jeg arbejdede, at der skete noget.

 

Det har flyttet mit liv fra "en hel del hårdt arbejde" til fokuseret, interessant og spændende

 

Til at begynde med handlede det blot om den forandring, som jeg ønskede i mit liv.

 

Så sent som juleaften (sent) snakkede vi om, hvor tit vi fokuserer på det som ikke fungerer, i stedet for på det vi ønsker, og så fokusere på at få det til at ske. 

 

Mange vil gerne have et bedre helbred - og jeg har hjulpet flere, end jeg kan tælle gennem de snart 20 år i klinikken. Behandlinger er bare ikke altid nok til et bedre helbred. Nogen gange skal der forandringer til sammen med behandlinger, så der skabes et anderledes udgangspunkt
.

 

Det er derfor, jeg har skabt Det Indre Lederskab

 

Startskuddet til var, da jeg så hvor meget andre havde brug for at gøre det samme, som jeg havde gjort.

 


I Det Indre Lederskab er hver enkelt deltager hele tiden sit eget udgangspunkt.

 


Træning, undervisning og materiale er udviklet, så det gør hver enkelt i stand til at skabe forandringen ud fra sig selv. Samtidig skabes en stabilitet i det grundlæggende fundament, perspektiv, forståelse og bevidsthed, der giver større harmoni og sammenhæng i den indre dialog, følelserne og energien.

 

Mine mål med Det Indre Lederskab er at:

 

  • skabe mening, perspektiv og ro der er holdbart for den enkelte
  • det skal være med personen som grundlaget for ny udvikling og forandringer
  • der skabes værdi og stolthed for personen
  • der skabes gennem nærvær, dybde og bevidsthed
  • det giver en forbedret livskvalitet og oplevelse af dagligdagen
  • der skabes større handlekraft og omsorg hos hver enkelt
  • det kærlige lederskab bliver naturligt
 

Mange har taget store spring i livet - også i spirituel retning, men oplever stadig, at det kan være svært i perioder, eller måske ligefrem synes de sidder fast, uden at kunne se, hvordan de kommer videre.

 
 
Der er en grund til, at det er svært, og det er derfor Det Indre Lederskab er et medlemsabonnement. Tid og proces med fokus, vedholdenhed og hjælp til at komme igennem er essentielt, for at løsne de blinde vinkler.

 
Det er utrolig vigtigt, at nogen ser os og kan "holde i hånden og slå følge på vejen". Det hjælper os til se os selv, og jo bedre vi kan det, jo bedre bliver vi til, at skabe det vi har brug for.
 
 

Når vi får et anderledes perspektiv, skaber det en mening, der kan gøre det lettere at navigere i de stormvejr livet byder ind med.
 
 
 
Det kan altid prøves til 0 kroner i 30 dage (ingen binding)

Det Indre Lederskab

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar