Meditationsserien - En kærlig kontrakt
Manifester fra en dyb kontakt med din indre ro og styrke

Din indre styrke


 • Der er en mening med dine følelser
 • Tillid til dig, er altid en del af løsningen
 • Din intution er genial at navigere efter
 • Styrken ligger i at kunne rumme og forløse følelserne
 • Du må gerne stoppe med det, som ikke virker
 • Vejen til mere energi og et bedre helbred, er en proces
 • Du må gerne tage dig selv alvorligt
 • Du må gerne passe på dig

En kærlig kontrakt er meditationer, som støtter dig i at lande i et indre samarbejde og et mindset, der er nærende for dig.

 

 

 

 

 

Stella: "Den kærlige kontrakt handler for mig om universel livsessens. Når jeg lytter til Pias meditationer bliver jeg mindet om noget helt essentielt i forhold til livet, som Pia på smuk vis minder mig om. Jeg nyder at lytte til meditationerne på daglig basis. Det giver dyb mening for mig at lytte til dem."

Knus Stella

 

Lise: "Du skal vide at jeg har oplevet at jeg selv har ændret mig. Jeg er begyndt at blive mere handle kraftig, sige min mening OG tage i mod opgaver som jeg normalt Ville have tænkt "åh nej, lad andre om det" Jeg er begyndt at sige fra, og finder mig ikke i hvad som helst mere... Specielt ude på mit arbejde, mærker jeg disse ændringer og jeg NYDER det når jeg pludselig opdager det. Pia, jeg tror virkelig det er de meditationer der booster mit sind."

Af hjertet tak Lise


Der følger workbooks med som hjælper til at skabe og handle fra hjertet med et mindset der støtter dig.

I serien får du 14 meditationer, visualisering og workbooks som alle kan downloades, eller lyttes til online.

Find ind til en rytme og en dagligdag som er nærende

 • skab plads til dig
 • lær dine behov at kende
 • pas på dig og på din krop, vi er forskellige og har forskellige behov
 • skab plads til dage, uger, måneder og år som er nærende for din rytme
 • lær af dine følelser. De fortæller dig hvad du har brug for
 • dine værdier er et solidt fundament 
 • vær ambitiøs med dit potentiale
 • sig Ja til dig 
LifeFullness®

“Hanne siger: Har gået og tænkt og føllt efter oplevelsen med kærlige kontrakt meditation. Jeg kan stadig i dag dagen efter føle noget af det fantaskiske næsten fortryllende oplevelse og i går blev jeg længe i følesen og jeg fik til slut tenitus hyletone i højre øre jeg var sammen med det, på en anden måde end jeg plejer og fandt ud af hvad det skyldes og tenitus gik over. iIdag, når jeg tænker på følesen fra i går, har jeg det fortryllende godt og der er noget igen med mit højre øre som er på en anden måde end i går, men god varm lidt stoppet i øret, men føles rart at være i. og sammen med. Tak for oplevelserne. Kærlig hilsen Hanne”

LifeFullness®

“Soonghei siger: Efter at have haft en meget hektisk dag på arbejdet har jeg nu siddet og lyttet til din meditation. Fantastisk smuk. Du har en rigtig fin og tryg stemme til at guide. Stemmelejet er afpasset godt og musikken i baggrunden føles rigtigt uden at forstyrre meditationen. Desuden er det rigtig gode ord du giver os med på vejen. Jeg føler mig afslappet og rolig. ”

LifeFullness®

“Lise siger: Hvilken gave Pia ! - Af hjertet tak I starten blev jeg meget påvirket af filerne, tårerne trillede ned af kinderne, samtidlig med jeg blev fyldt med en indre varme og måske burde jeg også bruge ordet "troen på mig selv" men det fandt jeg først ud af senere i dette forløb. Og i starten var det faktisk andre der gjorde mig opmærksom på min nye indgang til livet og livets udfordringer inden jeg selv opdagede det, og når jeg selv opdagede det blev jeg glad. Under forløbet blev lige lidt så stille boostet op igennem hele kroppen og mit sind. På 2 uger har jeg været igennem en fantastisk rejse... og den er slet ikke slut endnu, og jeg tror heller ikke den slutter lige med det samme.”

Mit navn er Pia Tingstedt. Jeg er forfatter, og formidler LifeFullness®

Da jeg opdagede jeg, at jeg ikke helt kendte mig...! begav jeg mig på den rejse...

I dag sover jeg uden vækkeur og vågner udhvilet mellem kl. 06 og 07.

Meget ofte er jeg i fuld gang fra morgenstunden, som er den tid jeg arbejder bedst, med ideer og nye ting.

Jeg har en hverdag som nærer og understøtter min natur, kreativitet og fokus - til stor glæde for min begejstring for at støtte, hjælpe og gå efter nye oplevelser.

Mentoring - 800-800

1.349,- kroner.
Adgang med det samme, mens du er på farten. Lyt online og, eller download 

Kærlig kontrakt - meditationer 700 - 380

14 meditationer der hjælper dig dybt ind

 

14 Meditationer der viser dig vejen ind i dig, så du kan mærke dig - og lære dig at kende. Du bliver guidet til din indre intelligens, og der, finder du dig og din ro. Meditationerne møder dig forskellige steder på din vej. Lyt til dem alle - men særligt til dem der trækker i dig. Det vil være forskelligt, og de vil have noget forskelligt når du lytter igen   


Woman-lying-on-a-cream-sofa-with-headphones-on--000004755895_Large

1.  En Kærlig Kontrakt
2.  Processen
3.  Værdighed
4.  De værdifulde følelser
5.  Du er altid en del af løsningen
6.  Lyt til dit hjerte
7.  Hvad smerten viser dig
8.  Du skal ikke kunne livet på forhånd
9.  Når du stopper med der ikke virker
10. Alt hvad du er nu, er et resultat af det du har oplevet til nu
11. Helbredelse er en proces
12. Sig ja til dig
13. Afslutning
14. Refleksion

workbook Den Kærlige Kontrakt

3 workbooks 

De 3 workbooks hjælper dig på hver deres måde med at skabe en intention fra hjertet. En intention kan være langsigtet og den kan være for dagen eller et område. Med meditationerne og workbooks, kan du tage skridtet videre til at skabe et mindset der støtter dig i at mærke og handle fra dit inderste så det passer til dig og hvor du er på din vej.

Woman-lying-on-a-cream-sofa-with-headphones-on--000004755895_Large

Visualisering til at følge din indre rytme

Jo mere vi kan følge vores eget naturlige flow jo stærkere står vi i vores energi. I denne visualisering bliver du inspireret til at mærke hvordan du - inspireret af naturens årstider - kan finde ind til det naturlige sted for din ro, styrke og handling