En kærlig forbindelse
til dig selv

Det ypperste vi kan er, at elske hele den vi er - også med alt, der er gået forud.

Det er invitationen som en kærlig kontrakt har til dig - at skabe fra de ønsker og standarder som er omsorgsfulde for dig, og handle fra selvkærlige valg, som hjælper dig i mål med dine drømme.

I en kærlig kontrakt, vil du få vækket din nysgerrig på dig, med en invitation til at skabe en blid indre dialog, som i samarbejde med hele dig viser vejen til at være den, du vil elske at være.

Stella: "Den kærlige kontrakt handler for mig om universel livsessens. Når jeg lytter til Isobella meditationer bliver jeg mindet om noget helt essentielt i forhold til livet, som Pia på smuk vis minder mig om. Jeg nyder at lytte til meditationerne på daglig basis. Det giver dyb mening for mig at lytte til dem."

Knus Stella

 

Lise: "Du skal vide at jeg har oplevet at jeg selv har ændret mig. Jeg er begyndt at blive mere handle kraftig, sige min mening OG tage i mod opgaver som jeg normalt Ville have tænkt "åh nej, lad andre om det" Jeg er begyndt at sige fra, og finder mig ikke i hvad som helst mere... Specielt ude på mit arbejde, mærker jeg disse ændringer og jeg NYDER det når jeg pludselig opdager det. Isobella, jeg tror virkelig det er de meditationer der booster mit sind."

Af hjertet tak Lise

Din tro og dine tanker er det som danner skabelonen til rammerne du lever i

Dine valg og handlinger skabes fra dit indre samarbejde - og resultaterne viser dig, hvordan det føles. Det er en kunst, at vide hvornår noget er i overensstemmelse med dine dybere behov, og hvornår noget ikke er trivsel for dig.

Uden den dybere kontakt vil alle forandringer stadig være baseret på den viden og forståelse som de nuværende tanker og tro bygger på.

Skal det ske i overensstemmelse med vores dybere behov, skal vi skabe plads til at se nye perspektiver som forandrer tankerne og troen. 

Forandringerne vil kunne realiseres, når vi forstår anderledes og derfor vælger fra nye muligheder, som vi handler på.

I en kærlige kontrakt er du inviteret til på forskellige flere måder at møde dig dybt i din indre dialog. For du er den, der skal bakke dine ønsker op med omsorgsfulde, blide og støttende valg og handlinger

Skab med bevidsthed og fra hjertet

At skabe et rum med omsorg og selvkærlighed er et samspil af samarbejdet mellem din indre dialog OG dine overbevisninger, holdninger og forsvar - og det du udtrykker gennem dine valg og handlinger.

Mine mini guides støtter dig i at se ind dine overbevisninger og holdninger, og mærke efter om der er overensstemmelse med den indre dialog du ønsker.

Er dine valg baseret på holdninger der er blide ved dig? 

Fører dine valg til at du handler med omsorg for dig?

Er din retning selvkærlig og fører den på vejen til ønskerne?

Mærker du glæde ved din intention?

Brug fra din indre dialog som kompas

Stærke valg kommer fra din indre forbindelse. Få styrken til at træffe valg der er stærke og fleksible, så de blidt støtter dig på vejen.

Mærk når noget skal slippes for at skabe plads til noget nyt.

Gør ønskerne og drømmene til mere end blot tanker.

Der er flere guides som viser dig de energetiske genveje der gør det lettere for dig, at møde dig selv dybere. 

Er du og din krop næret?

Har du god energi, og er kroppen god til at komme sig efter overbelastninger og svære perioder?
Sover du godt? Er du udhvilet?
Føler du dig frisk, klar og glad?
Er du for det meste veltilpas?
Kan mærke hvad der er godt for dig?

En næret krop vil gøre alt andet du gør meget lettere, fordi den har energien og stabiliteten til at respondere på dine ønsker og den energi du har brug for.

Vores følelser udtrykker vores tidligere erfaringer og de svære følelser kan forhindre os at gå efter drømmene.

Jo renene vores indre dialog er - jo mindre støj og larm, der er fra følelser og tanker, jo mere klarhed taler vores krop om vores behov.

Klarhed i sindet gør også forbindelsen til kroppen tydelig, og vi mærker ja'erne og nej'erne så der ikke er tvivl.

Jeg fortæller om de naturlige hjælpere jeg bruger som energetiske genveje til klarhed og til et stærkt energetisk fundament.

Det er naturlige støtter, som tilbyder kroppen taletid.

Det får du

1. 12 meditationer til en kærlig kontrakt med din indre dialog:

 2. Din egen indre vejleder med guides til:
Intuition og intention
Kærlige nej'er
Et stærkt fundament
Krop, sind og ånd
Powermetoden

3. Et healende mindset til balance med guides til:
Derfor er balance ikke en kamp
Hverdagen er helt essentielt for din balance
Sådan arbejder du med balance i din hverdag
Ryd op i ubalancerne
Bliv mester til at balancere i forandringer
Forstå din rytme

4. Et stævnemøde med dig selv

5. En naturlig dyb indre kontakt.
En hjælp fra naturens kraft og en genvej, som giver kroppen taletid med en smuk invitation til energetisk balance.

Olierne + LLV og MetaPWR

Fra en kritisk indre dialog til selvomsorg og trivsel

Kærlig kontrakt - meditationer 1200-628

Anne fortæller: Hørte to af meditationerne i går. De følelser, der kom frem i mig. Fantastisk. Så en eksplosion af stærke smukke farver fra blomster og planter. Lyden af tusinder fuglefløjt overdøver alt. Det er lunt, pragtfuldt. Hører i baggrunden i musikken en didgeridoo. Jeg føler dyb lykke. Vi leger i vandet som delfiner, musikken styrer vores bevægelser. Lykke, dyb lykke. Væk er min angst, min sygdom, har det skønt. Fantastiske meditationer. Pragtfulde meditationer. Nogle går dybere ind, på godt og ondt. Nu skal jeg også sove og finde ud af, om jeg får nogen beskeder i nat. Fantastisk at meditere. Endelig tror jeg, at jeg har lært det. I dag blev jeg meget træt.

Alle kan meditere med en kærlig kontrakt

En kærlig kontrakt inviterer til at du bliver opmærksom på den samtale, eller monolog, der hele tiden er i din indre dialog.

Den tilbyder dig at skabe et nyt rum med nye rammer, at ændre skabelonen og perspektivet på dine overbevisninger og holdninger, hvis de ikke længere støtter dig og den du ønsker at være.

Forandringer sker når vi og kroppen lærer at gøre tingene på nye måder, så det er vigtigt at øve og gentage det nye, når vi vil forandre.

Nærværet, som en kærlig kontrakt tilbyder, vil hjælpe dig med at mærke de følelser som skal være grundtonen i dit nye fundament.

En kærlig kontrakt er mere end at meditere

Meditationerne kan bruges til i ro at skabe kontakt med tanker, følelser og krop, og de kan lyttes til mens du gør andet, så du lader dem være døråbneren til nye forståelser og perspektiver.

Ved at kombinere meditation og lytningen på de mange andre moduler, og gøre det når det er muligt, så du udnytter de mange andre tidspunkter hvor du laver noget andet, men kan lytte med samtidig.

Det er gentagelserne af en ny forståelse, der vil lære kroppen de nye følelser og reaktioner, som skaber nye valg og modet til at handle på dem.

Skab et healende mindset

 • dine følelser, og ved at der er en mening, som forløser og viser vejen til mere mening og helhed
 • har tillid til at du altid er en del af den løsning som skaber mere balance
 • ved at din intuition er et genialt indre kompas at navigere efter
 • ved at du bliver stærkere jo flere følelser du rummer og forløser
 • ved at du gerne måstoppe med det, som ikke virker
 • ved at velvære, energi og et godt helbred, er en proces der hjælpes på vej at et kærligt samarbejde med dig, som du er
 • ved, at du er den, som skal tage dig og dit liv alvorligt
 • vil altid omsorgsfuldt finde den kærlighed til dig, som passer på dig efter bedste evne

En kærlig kontrakt inviterer til en indre dialog der bakker dig op i dine behov og et ønske om at skabe nærende omstændigheder


Der følger workbooks med som hjælper til at skabe og handle fra hjertet med et mindset der støtter dig.

I serien får du 14 meditationer, visualisering og workbooks som alle kan downloades, eller lyttes til online.

Find ind til en rytme og en dagligdag som er nærende

 • skab plads til dig
 • lær dine behov at kende
 • pas på dig og på din krop, vi er forskellige og har forskellige behov
 • skab plads til dage, uger, måneder og år som er nærende for din rytme
 • lær af dine følelser. De fortæller dig hvad du har brug for
 • dine værdier er et solidt fundament 
 • vær ambitiøs med dit potentiale
 • sig Ja til dig 
LifeFullness®

“Hanne siger: Har gået og tænkt og følt efter oplevelsen med kærlige kontrakt meditation. Jeg kan stadig i dag dagen efter føle noget af det fantastiske næsten fortryllende oplevelse og i går blev jeg længe i følesen og jeg fik til slut tinnitus hyletone i højre øre jeg var sammen med det, på en anden måde end jeg plejer og fandt ud af hvad det skyldes og tinnitus gik over. I dag, når jeg tænker på følesen fra i går, har jeg det fortryllende godt og der er noget igen med mit højre øre som er på en anden måde end i går, men god varm lidt stoppet i øret, men føles rart at være i. og sammen med. Tak for oplevelserne. Kærlig hilsen Hanne”

LifeFullness®

“Soonghei siger: Efter at have haft en meget hektisk dag på arbejdet har jeg nu siddet og lyttet til din meditation. Fantastisk smuk. Du har en rigtig fin og tryg stemme til at guide. Stemmelejet er afpasset godt og musikken i baggrunden føles rigtigt uden at forstyrre meditationen. Desuden er det rigtig gode ord du giver os med på vejen. Jeg føler mig afslappet og rolig. ”

LifeFullness®

“Lise siger: Hvilken gave Pia ! - Af hjertet tak I starten blev jeg meget påvirket af filerne, tårerne trillede ned af kinderne, samtidlig med jeg blev fyldt med en indre varme og måske burde jeg også bruge ordet "troen på mig selv" men det fandt jeg først ud af senere i dette forløb. Og i starten var det faktisk andre der gjorde mig opmærksom på min nye indgang til livet og livets udfordringer inden jeg selv opdagede det, og når jeg selv opdagede det blev jeg glad. Under forløbet blev lige lidt så stille boostet op igennem hele kroppen og mit sind. På 2 uger har jeg været igennem en fantastisk rejse... og den er slet ikke slut endnu, og jeg tror heller ikke den slutter lige med det samme.”

Jeg hedder Isobella Charnell

Jeg er forfatter, og formidler LifeFullness® ​med det helt primære fokus at vi kan gøre sundhed til et livsvalg med den allerstørste kærlighed og omsorg til os selv, og et liv vi stortrives i, så da jeg opdagede jeg, at jeg ikke helt kendte mig...! begav jeg mig på den rejse...

I dag sover jeg uden vækkeur og vågner udhvilet mellem kl. 06 og 07.

I mit liv er jeg et sted nu - og har været det i lang tid, hvor jeg meget ofte kan vælge fordi jeg har en tid og struktur der støtter mine behov og min trivsel. 

Da jeg lyttede til min indre dialog opdagede jeg, at den ikke var blid og at selvkærlighed og selvomsorg slet ikke var en del af den måde jeg tænkte i mine valg og handlinger.

Faktisk så lidt, at det stadig ryster mig hvor hård jeg var ved mig selv - og at min blidhed og kærlighed var noget jeg mærkede når andre mennesker, dyr og jordkloden blev såret eller mishandlet.

At jeg gjorde det ved mig selv på et tankeplan opdagede jeg først da jeg tydeligt så formen på min skabelon. og forstod hvordan det var grundlaget i det fundament som var blevet mit liv.

Jeg har virkelig forandret min indre dialog til at være kærlig og omsorgsfuld ved mig.

Det skabes fra en kærlighed hvor sunde grænser er dybt vigtige og som vil betyder, at der skal skabes et samarbejde med omgivelserne og træffes valg der skaber plads til og sunde grænser og et energisk rum hvor vi kan være i.

Meget ofte er jeg i fuld gang fra morgenstunden, som er den tid jeg arbejder bedst, med ideer og nye ting.

Jeg har en hverdag som nærer og understøtter min natur, kreativitet og fokus - til stor glæde for min begejstring for at støtte, hjælpe og gå efter nye oplevelser.

Er det tid til at forandre (3)

1.349,- kroner.
Adgang med det samme, mens du er på farten. Lyt online og, eller download 

Kærlig kontrakt - meditationer 700 - 380

14 meditationer der hjælper dig dybt ind

 

14 Meditationer der viser dig vejen ind i dig, så du kan mærke dig - og lære dig at kende. Du bliver guidet til din indre intelligens, og der, finder du dig og din ro. Meditationerne møder dig forskellige steder på din vej. Lyt til dem alle - men særligt til dem der trækker i dig. Det vil være forskelligt, og de vil have noget forskelligt når du lytter igen   


Woman-lying-on-a-cream-sofa-with-headphones-on--000004755895_Large

Din kærlige kontrakt
1. Velkommen til en Kærlig Kontrakt
2.  Gå i verden med værdighed
3.  Dine følelser er værdifulde
4.  Løsningen findes i dig
5.  Lyt til dit hjerte og det din sjæl hvisker til dig
6.  Smerten viser dig det, du skal tage dig af i dig selv
7.  Din opgave er ikke, at kunne livet på forhånd
8.  Når du stopper med der ikke virker for dig...
9. Alt hvad du er nu, er et resultat af det du har oplevet til nu
10. Helbredelse er en smuk proces
11. Sig ja til dig og ja til livet
12. Refleksion

workbook Den Kærlige Kontrakt

3 workbooks 

De 3 workbooks hjælper dig på hver deres måde med at skabe en intention fra hjertet. En intention kan være langsigtet og den kan være for dagen eller et område. Med meditationerne og workbooks, kan du tage skridtet videre til at skabe et mindset der støtter dig i at mærke og handle fra dit inderste så det passer til dig og hvor du er på din vej.

Woman-lying-on-a-cream-sofa-with-headphones-on--000004755895_Large

Visualisering til at følge din indre rytme

Jo mere vi kan følge vores eget naturlige flow jo stærkere står vi i vores energi. I denne visualisering bliver du inspireret til at mærke hvordan du - inspireret af naturens årstider - kan finde ind til det naturlige sted for din ro, styrke og handling