Livet er et følelsesuniversitet som vi alle er landet i

Der er fri adgang og ingen optagelseskrav...! Vi behøver ikke være andet end den vi er...

En opgave der til gengæld kalder på vores indre kærlige kriger som en støtte og styrke, der kærligt passer på os. At opleve livet som den vi er, er en invitation til at byde livet indenfor og til at lære os selv at kende - så vi ikke bare tror, men ved, hvilke reelle behov der er helt afgørende for vores trivsel.


En kærlig kontraktIngen tilgængelig billedbeskrivelse.

Brug olierne i din kærlige kontrakt med dig

De er en slags livseliksir som ikke taler med ord eller meninger om hvad vi skal, bør, burde, eller har af pligter og ansvar. De taler fra deres essens - til din essens, så vi med olierne aktiverer og inviterer vores energi i at gå i samarbejde med vores intention. 

Og den støtte er for mig vigtig, at du har med på din rejse.

Jeg anbefaler essentielle olier som støtte til din indre rejse, for de kan forandre din oplevelse af indre styrke for altid. 

Olierne og kroppens energi

doTERRAs olier er rene olierne med en vibration der er unik. Det er mere end økologi. De har deres egen certificering og kvalitetsløfte CPTG®. Her kan du se mere om mulighederne

Læge Charlotte Bech, om de essentielle olier til Jyllands Posten:  'Uanset hvilken metode man vælgertrænger de bioaktive komponenter ind i blodbanen og bliver ført rundt til hele kroppen og alle organer, celler og væv. Den seneste forskning viser, at de kan trænge helt ind i cellekernen og komme helt ind i vores DNA og påvirke og ændre den genetiske ekspression.'

Al forandring starter med en beslutning (3)

Selvkærlighed & essentielle olier

Bliv inspireret af min Guide!

Et transformerende lederskabLÆS MERE HER


Mig - 2880_1200 (1)