Livsstil med essentielle olier fordi vi kan så meget selv

De essentielle olier er magiske vejvisere til selvaccept, selvomsorg og naturlige løsninger til familien og i husholdningen.

Olierne tilbyder løsninger til hverdagen. Lige fra smagen i desserter, konfekt, dressinger og mad til et løft til vores personlige pleje i sæbe, cremer og serummer. De er effektive løsninger til rengøring af mange forskellige slags og til at støtte vores krop både fysisk, energetisk følelsesmæssig og terapeutisk på en ordløs måde.

Essentielle olier er essensen fra planter, træer, saft, bark, rødder, blomster, frugter og blade.

I videoen giver Christine Eilvig (efter indledningen fra Mia) et smukt indblik i, hvordan vi med oliernes egenskaber har hjælpere til at skabe en naturlig livsstil fra en dyb kontakt med den vi er. 

Med din egen konto i doTERRA sparer du altid 25% med en mulighed for helt op til 55%.

Som ny kunde hos mig får du min Masterclass ''En kærlig kontrakt'', som er 5 Audios om selvhealing fra selvomsorg og selvaccept, så dine handlinger skaber fra den du er - det du mærker, det du oplever og det du har erfaret og du vælger fra integritet og sunde grænser..

doTERRAs essentielle olier produceres med renhed omhu i hele processen. Læs doTERRAs kvalitetsløfte

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

 

Soultalk som bog - 1640-1640 uden baggrund

Soultalk og essentielle olier

Soultalk og essentielle olier handler om oliernes smukke renhed og samarbejde med vores visdom, potentiale, sjæl og ego.

Bogen er en kærlig invitation til at styrke relationen med din indre stemme, så du der, finder støtten til at vise hvem du er, og til at gå vejen.

De essentielle olier er magiske til at løfte energien i transformationer og processer.

I bogen finder du beskrivelsen af 48 oliers invitation til at åbne for din visdom og potentiale, og hvordan du finder vejen til et indre kærligt samarbejde, så du kan udtrykke det i stærke og selvkærlige grænser og handling der er fra integritet og suverænitet.

De mange muligheder overrasker ofte.

Hvor skal man starte, og hvordan gør du det bedst. I min ebog ''Essentielle olier til en naturlig hverdag'' får du et udpluk og et sted at starte med de mange muligheder.

De fleste kender lavendelolien. Den skønne duft af lavendel breder sig i mange haver, i cremer, sæber, rengøring og mange andre steder i hverdagen. 

Forside Ebogen

Mange kender også essentielle olier, og ved at olierne er noget med skønne dufte.

De essentielle olier er også transformerende med egenskaber, der guider til et selvkærligt samarbejde mellem krop, sind og ånd.

En genial livseliksir, som tilbyder at mærke efter og handle fra vores essens.

Som kunde kan du altid deltage gratis i vores online events - fx i en detox 2-4 gange om året

Lidt af min historie - kort. Mange år med kvalme, smertefulde refluks, stress, perioder med indlæggelser uden der blev fundet en årsag. Blindtarm og Galdeblære fjernet. Jeg kunne have det godt i løbet af dagen og så sidst på eftermiddagen få stærke smerter. Eller jeg kunne have det skidt om formiddagen og senere være helt fint kørende.

Undervejs blev jeg gift, udnævnt til kontorchef i den finacielle sektor, fik 2 skønne drenge. Vi flyttede på landet og byggede om i 10 år.  Imens uddannede jeg mig til klassisk homøopat, zoneterapeut, startede min klinik, blev sindsro behandler, lærte healing og udviklede lifefullness, skrev en bog, startede online business og udviklede forløb og medlemsklub...  Læs videre 

Du kan starte med det samme og få din Bonus tilsendt fra mig allerede inden olierne lander hjemme hos dig. Klik her og se startpakkerne