Naturen har en enkelthed som kroppen forstår, så vi kan mærke hvad der er behov og trivsel

Essentielle olier har hver et område de mestrer, og ligesom vi næres af mange planters egenskaber i vores mad, så er essentielle olier udtræk som kan lære vores krop at mestre det område. 

Vi lærer af oliens særlige egenskaber - så at sige, så låner vi af dens egenskaber når vi dufter, smager og mærker følelsen. Efterhånden integrerer vi vibrationen og egenskaben, som en helt naturlig del af os selv - men på vores måde.

De er et genialt bud på mange naturlige løsninger til familien og i husholdningen, fordi vi også her, kan låne planternes beskyttende og rensende egenskaber til vores familie og hjem.

Essentielle olier er essensen fra planter, træer, saft, bark, rødder, blomster, frugter og blade.

Olierne tilbyder mange løsninger til hverdagen...

Vi kan bruge olierne som smagsgivere i theen og kaffen, desserter, konfekt, dressinger og mad, hvor en enkelt dråbe tit er alt der skal til.

De er er magiske hjælpere til en sundere, friskere og renere hud og hår i sæber, cremer og serummer.

De er meget effektive til rengøring af mange forskellige slags.

De er en hjælper og støtter vores krop fysisk og energetisk

...jeg elsker de naturlige løsninger i dagligdagen, men har den dybeste respekt for oliernes fine invitation til kontakten med vores indre dialog, og den følelsesmæssige klarhed og værdi det har, for vores selvomsorg.

Jeg har haft et par samtaler med Christine Eilvig om essentielle olier og perspektiver på livet. Klik på billedet og se vores samtale i Hornbæk hos Pure Living

De mange muligheder overrasker ofte.

Hvor skal man starte, og hvordan gør du det bedst. I min ebog ''Essentielle olier til en naturlig hverdag'' får du et udpluk og et sted at starte med de mange muligheder.

De fleste kender lavendelolien. Den skønne duft af lavendel breder sig i mange haver, i cremer, sæber, rengøring og mange andre steder i hverdagen. 

Mange kender også essentielle olier, og

Forside Ebogen

ved at olierne er noget med skønne dufte.

De essentielle olier er også transformerende med egenskaber, der guider til et selvkærligt samarbejde mellem krop, sind og ånd.

En genial livseliksir, som tilbyder at mærke efter og handle fra vores essens.

Klik lige her og læs med det samme i min Ebog mere om, hvordan du enkelt og naturligt kan berige hverdagen. 

Soultalk som bog - 1640-1640 uden baggrund

Soultalk og essentielle olier

Soultalk og essentielle olier er min bog om oliernes smukke renhed og samarbejde med vores visdom, potentiale, sjæl og ego.

Bogen er en kærlig invitation til at styrke relationen med din indre stemme, så du der, finder støtten til at være dig, og til at gå vejen.

De essentielle olier er magiske til at løfte vores energi.

I bogen skriver jeg om hvordan du kan åbne dig for dit indre samarbejde med sinds fornuft, og hvordan du kan skabe transformation og adgang til din visdom og potentiale.

Jeg giver en indføring i mine 7 selvkærlige leveregler og hvordan de sammen med olierne, er en støtte til dit indre samarbejde, stærke omsorgsfulde grænser med valg og handlinger, der støtter dine behov og trivsel.

Som kunde kan du altid deltage gratis i vores online events - fx i en detox 2-4 gange om året

Lidt af min historie - kort. Mange år med kvalme, smertefulde refluks, stress, perioder med indlæggelser uden der blev fundet en årsag. Blindtarm og Galdeblære fjernet. Jeg kunne have det godt i løbet af dagen og så sidst på eftermiddagen få stærke smerter. Eller jeg kunne have det skidt om formiddagen og senere være helt fint kørende.

Undervejs blev jeg gift, udnævnt til kontorchef i den finacielle sektor, fik 2 skønne drenge. Vi flyttede på landet og byggede om i 10 år.  Imens uddannede jeg mig til klassisk homøopat, zoneterapeut, startede min klinik, blev sindsro behandler, lærte healing og udviklede lifefullness, skrev en bog, startede online business og udviklede forløb og medlemsklub...  Læs videre 

Du kan starte med det samme og få din Bonus tilsendt fra mig allerede inden olierne lander hjemme hos dig. Klik her og se startpakkerne