For mig handler det om at leve med selvomsorg 
og i samarbejde med os selv

 

Vi har adgang til alt,
vi har brug for i os selv!

 

 

 

 

Vores potentiale, vores muligheder og indre balance - vores personlige lederskab handler om den vej vi går. 

Møder vi os selv med kærlige følelser? Har vi et indre samarbejde? Ser vi på det som foregår bag vores egen scene...? Tager vi ansvar? Vælger vi vores trivsel? Handler vi?

Vejen er enkelt, når vi ved hvordan vi handler fra selvaccept og vælger fra ønsket om trivsel. Det handler dybest set om den betydning vi giver os selv i vores liv.​

Jeg har altid gået mine egne vej - selv om det ofte var med en følelse, af ikke at passe ind nogen steder! 

For snart mange år siden oplevede jeg noget der forvandlede mig og min vej. Et vendepunkt!

Alligevel, var det med en bævende angst, da jeg for alvor sagde ja til mig!

Jeg tænkte meget over hvad der nu ville ske (jeg havde en succesfuld karriere bag mig i den finansielle sektor, min egen klinik og en skøn familie).

Ville alt, som jeg kendte det, blive forandret? Skulle jeg stadig bo hvor jeg bor? Med min familie? Lave det jeg laver? Ville jeg kunne genkende mit liv og mig selv?

Der sker jo forandringer når man sådan siger Ja til sig selv - og Ja til livet

Hvorfor? Fordi de fleste af os ikke har fået sagt Ja........! Men det var en bekymring som viste sig at være helt unødvendig.

En oplevelse, der for altid er printet ind i hver eneste af mine celler. Den er der bare altid...!

Oplevelsen, kom i forbindelse med en retreat i Irland med Michelle McEvan - en Australsk Shaman

En utrolig smuk weekend, som fik den mest ubeskrivelige afslutning - et afgørende Vendepunkt!

Ved afslutningen skulle vi alle finde et ønske. Det foregik på den måde, at vi hver især mærkede efter hvad vi ønskede os, og derefter trådte frem for Michelle.

Jeg sad tilbage som den sidste, og jeg havde absolut INTET ønske. Alt var tomt, som i fuldstændig ingen tanker overhovedet! Jeg kunne ikke engang opfinde noget. Michelle sagde så noget som jeg ikke forstod - og så var det overstået. Jeg tog afsted og var alene resten af aftenen, natten og det meste af næste dag gennem Irland og hjem til Danmark

Den smukkeste oplevelse... Først skrev jeg konstant fra kl. 04.00 om morgenen

Det med at komme i bad, spise morgenmad, taxa til bussen, bussen til lufthavnen, fly hjem var alt sammen noget der bare foregik ved siden af. Det der fyldte mig op, var en inspiration der blev ved og ved.... Det var en ubeskrivelig fantastisk energi. Da jeg satte mig i flyet var mine skriveting pakket væk. Jeg sagde til mig selv, at nu skulle jeg ikke skrive mere.

Nogle sidste ord skulle skrives uden at jeg tillagde dem særlig opmærksomhed. Det eneste jeg havde at skrive på var en parfumeseddel fra lufthavnen. Her skrev jeg:

"Det basale er det allermest vigtige. Den Kærlige kriger. Det basale når det magiske vand i brønden - alt andet laver kun krusninger i overfladen"

Jeg lagde det hele væk - og så skete det...Jeg blev fuldstændig overmandet af noget ubeskriveligt...!

Jeg kunne skrive kærlighed og skønhed og det ville ikke være nok! Det som kommer tættest på er ordet LifeFullness, power, stor blidhed, naturlighed og kærlighed - følelsen af at være sammen med livet og mig selv og alt andet uden noget filter - overhovedet...! Jeg har nærmet mig lignende følelser i adskillige meditationer - men dette var ikke en meditation! Jeg var vågen og til stede, og var i det...!

En oplevelse af at være direkte sammen med ALT...Og jeg ved at dette er noget vi alle kan opleve når vi lader sløret falde og skyerne letter. Alt var det smukkeste smukke som er indeni mig for altid. Det er den jeg er. Jeg har forsøgt at sætte ord på dette ubeskrivelige mange gange og på mange måder, men det kan jeg ikke.

Noget skal bare opleves! 

Men jeg vidste, at det ønske, som jeg ikke selv havde ordene til på Retreaten var det som blev opfyldt...  

Det har en helt speciel plads i mig... Noget mere konkret at navigere efter. En følelse af at vide hvad livet er og hvordan det kan opleves! - af os alle...

LifeFullness® er at mærke, vi er levende og være med det, som den smukke gave det er.

Vi kan alle meget mere end vi tror og har lært at vi kan... og det er så vigtigt at møde os selv i hele spektret af følelser, for det er her du tager din power tilbage til dig - og lærer af følelserne.

De færreste, er blevet hjulpet på et dybere plan når følelserne er svære

Mange strander et sted i sig selv når det gør ondt, og kan ikke finde vejen ud igen. Nogen gange heales sårene med tiden - men oftest bliver vores løsning at "håndtere" os selv - bevæge os uden om for at undgå at mærke det som smerter os.

Som tiden går lærer vi at leve med de begrænsninger som det har givet os - tror vi!

Men de følelser der gjorde ondt er stadig en væsentlig brik - i det skjulte og opbevares i ubevidste følelses- og tankekompositioner i kroppen. 

Følelser skal forløses, og det handler derfor ikke om at fejlfinde - men om at se, genkende og omdirigere energien fra modspil til medspil.

LifeFullness® handler om det nærvær med dig, der viser dig en vej til at samarbejde med følelserne, så de kan forløses fra krop, sind og ånd.

Jeg tror på at du er den vigtigste ekspert på dig, du nogensinde vil møde. Du er også den eneste der kan opleve dit liv!

Og det er min drivkraft! Det indre og ægte, som også er det nærende, meningsfulde og holdbare.

Historien er altid fyldt med værdifulde trædesten til en anden vej for dig - på den ene eller anden måde...

Kærligst Isobel Charnell