Min historie

En lang historie kort. Mange år med kvalme, smertefulde refluks, stress, perioder med indlæggelser uden der blev fundet en årsag. Blindtarm og Galdeblære fjernet. Jeg kunne have det godt i løbet af dagen og så sidst på eftermiddagen få stærke smerter. Eller jeg kunne have det skidt om formiddagen og senere være helt fint kørende.

Undervejs blev jeg gift, udnævnt til kontorchef i den finacielle sektor, fik 2 skønne drenge. Vi flyttede på landet og byggede om i 10 år.  Imens uddannede jeg mig til klassisk homøopat, zoneterapeut, startede min klinik, blev sindsro behandler, lærte healing og udviklede lifefullness, skrev en bog, startede online business og udviklede forløb og medlemsklub om det indre samarbejde og lederskab.

Hvis du lige blev forpustet, så var det præcis det, min krop også blev.

Jeg kan det! Så let som ingenting - men jeg glemte, at livskvalitet og trivsel skabes ved at handle og virke med selvkærlighed og omsorg, og at det gerne må føles let og opløftende på min energi.

For jeg er hurtig og er et handlingsmenneske, og kan så let som ingenting sætte i gang og knokle. Så jeg måtte lære på den hårde måde, at det ikke er pointen - og, at resultater skal skabes fra flow og selvkærlighed for at vi også selv kan trives.

Det har været en skøn og lærerig rejse, og siden olierne fra doTERRA landede herhjemme i juni 2019 er flere toner og nuancer kommet til. Olierne er de mest geniale små hjælpere. Jeg elsker dem og deres blide samarbejde med min energi. Og Life Long Vitality kosttilskud sammen med TerraGreen gør at alle mine dage starter i energetisk balance. 

Min energi er højnet og stabil. Min krop er genrejst i sin styrke. Min trivsel er i højsædet. Jeg har fjernet det, som jeg ikke kan tåle - på alle områder, og jeg tænker, at der nok kommer mere...

En detox af de større - og livsforandrende. Jeg har heller ikke smerter i maven længere. 

Sagen er den, at jeg er sensitiv men havde lært at 'overleve' på den hårde måde. Jeg prøver ikke længere at 'overvinde' sensitiviteten. Den lærer mig jo hvem jeg er og hvad jeg skal justere for at heale mig.

 

Detox til krop, sind og ånd
 


Oregano Detox i 10 dage

Oregano detox er noget jeg gør med jævne mellemrum, og 2-3 gange om året har vi en fælles i vores gruppe. Jeg elsker Oregano detox'en. Den er genial for mig, og så er den utrolig enkelt at følge i en hverdag, hvor det foregår  meget andet. 

ORGANO OLIEN ER EN MULIGHED FOR AT GIVE SLIP DYBT INDE

Ser vi immunforsvaret som mere - meget mere end blot vores evne til at stå imod infektioner, så er vi ved det centrale som Oregano handler om, for olien inviterer os til at vende blikket indad og mærke efter hvad vi egentligt mener - selv, eller måske snarere, hvem vi har brug for at være, så vi bakker os selv op i at skabe vores liv, som vi har brug det. 

Det lyder stort, og det er det vel egentligt også...

Og den kan altså noget vildt! Udover at styrke vores immunforsvar.

Oregano hjælper os med at få ryddet op og renset ud i sit liv, så der bliver gjort rent bord i forhold til hvad vi vil være med til (på et tidspunkt må vi også rydde op i klædeskabet. Same, same 😉 ).

Oregano viser os hvor det vil være godt at sætte stregen. 'Hvem er jeg, og hvad er min ret'! og ' Det er det her jeg står for'.

Vores vibe højnes når vi slipper alarmberedskab og kamp.

 Soongheei's 10 første dage på detox. ''Jeg havde natlige svedeture hver nat, min aff. blev løs og jeg var en del træt. Smagen af Oregano var tilstede hele tiden 🙂 Til gengæld mærker jeg meget energi og handling efterfølgende. Jeg er på den ene side blevet mere sårbar og på den anden side mere klar på hvad og hvordan jeg synes tingene skal være for mig ❤️ og hvor mine grænser går. Eftervirkningerne begynder at komme nu, på den gode måde. Sårbarhed kommer bl.a. når man får øje på egne svagheder, når hjertet står vidt åbent og alt trænger ind i os, men ved at få øje på hvad det er der sker har man mulighed for at vende sårbarheden til en styrke, tænker jeg. Til tider er mit hjerte alt for åbent og alt får lov at komme ind og påvirke mig. Jeg mærker nu at det er ok at lukke det mere til indimellem. God fornøjelse. Jeg tænker kuren skal tages igen snart''

 Helle skrev dette efter først at have prøvet detox i 5-6 dage, hvor det var rigtig hårdt. ''Hvor er jeg glad for jeg fulgte dit råd og hoppede på Oregano detox igen. Denne gang er helt anderledes ❤ Det er kun dag 2 og jeg er flyvende 😉 Men det sagde din intuition dig jo også 🙂 Så tak Isobel ❤ Og en rigtig god søndag til dig og familien. Knus Helle''

En Mild men Vild Detox
 


Klik her og få Cleanse & Restore 30-dages planen

Der er flere der vælger at starte deres rejse med vores magiske Cleanse & Restore forløb på 30 dage som er delt op i faser á 10 dage. Cleanse & Restore er en mild men vild detox, og skaber et godt afsæt for til en ny og sundere livsstil. Vi gør det sammen to gange om året.

De 30 dages detox, er opdelt i faser på 10 dage.

  • Første fase er en aktivering af kroppen
  • Anden fase er en reset (nulstilling) i kroppen
  • Tredje fase er restore i kroppen

Jeg hjælper dig gerne med at komme i gang. Klik her

Har du spørgsmål, eller ønsker du min hjælp?

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.