SELVHEALING OG BALANCE - Min historie

En lang historie kort. Mange år med kvalme, smertefulde refluks, stress, perioder med indlæggelser uden der blev fundet en årsag. Blindtarm og Galdeblære fjernet. Jeg kunne have det godt i løbet af dagen og så sidst på eftermiddagen få stærke smerter. Eller jeg kunne have det skidt om formiddagen og senere være helt fint kørende.

Undervejs blev jeg gift, udnævnt til kontorchef i den finacielle sektor, fik 2 skønne drenge. Vi flyttede på landet og byggede om i 10 år.  Imens uddannede jeg mig til klassisk homøopat, zoneterapeut, startede min klinik, blev sindsro behandler, lærte healing og udviklede lifefullness, skrev en bog, startede online business og udviklede forløb og medlemsklub om det indre samarbejde og lederskab. Jeg er et handlingsmenneske, og lærte på den hårde måde, at resultater skal skabes fra flow og selvkærlighed for at vi trives.

Det har været en skøn og lærerig rejse, og siden olierne fra doTERRA landede herhjemme i juni 2019 er flere toner og nuancer kommet til. Olierne er de mest geniale små hjælpere. Jeg elsker dem og deres blide samarbejde med min energi. Og Life Long Vitality kosttilskud sammen med TerraGreen gør at alle mine dage starter i energetisk balance. 

Min energi er højnet og stabil. Min krop er genrejst i sin styrke. Min trivsel er i højsædet. Jeg har fjernet det, som jeg ikke kan tåle - på alle områder, og jeg tænker, at der nok kommer mere...

En detox af de større - og livsforandrende. Jeg har heller ikke smerter i maven længere. 

Sagen er den, at jeg er sensitiv men havde lært at 'overleve' på den hårde måde. Jeg mestrer energien som healing som en gave i mine behandlinger og til mig selv. Jeg prøver ikke længere at 'overvinde' sensitiviteten. Den lærer mig jo hvem jeg er og hvordan jeg healer mig.

 

SELVOMSORG - Oregano Detox Challenge i 10 dage

Oregano detox er noget jeg gør med jævne mellemrum. Den er genial for mig, og utrolig enkelt at følge i en hverdag. 

ORGANO OLIEN

- er een af de olier som rigtig mange har det stramt med i starten og det kan jeg godt forstå. Rigtig mange af os synes at den dufter lige vel rigeligt af en pizza der har stået alt for længe fremme. Ikke specielt tiltrækkende. Olier skal dufte lækkert og give sådan en luksusfølelse af lækkerhed og selvomsorg. Det tager lidt tid med Oregano, men nu elsker jeg det den kan dybt og inderligt...!

Mit mere nære forhold til Oregano er kommet efter jeg er startet på at detoxe 10 dage ad gangen med en dosering på 3-4 dråber i en kapsel 3-4 gange om dagen (kun doTERRAs olier er så rene at jeg vil anbefale dette).

Ser vi immunforsvaret som mere - meget mere end blot vores evne til at stå imod infektioner, så er vi ved det centrale som Oregano handler om, for olien inviterer os til at vende blikket indad og mærke efter hvad vi egentligt mener - selv, eller måske snarere, hvem vi har brug for at være, så vi bakker os selv op i at skabe vores liv, som vi har brug det. 

Det lyder stort, og det er det vel egentligt også...

Men den kan altså noget vildt!

Vi har alle områder, hvor vi er afhængige af andre på en ubalanceret måde - for meget, for lidt, på de forkerte tidspunkter, i de forkerte situationer, de forkerte mennesker. Måske ved vi det, måske ved vi det ikke. Nogle gange ved vi heller ikke helt, at det ikke er godt for os selv om vi ikke har det godt.... for vi kender ikke til andet.

Oregano hjælper os med at få ryddet op og renset ud i sit liv, så der bliver gjort rent bord i forhold til hvad vi vil være med til (på et tidspunkt må vi også rydde op i klædeskabet. Same, same 😉 ).

Oregano viser os hvor det vil være godt at sætte stregen. 'Hvem er jeg, og hvad er min ret'! og ' Det er det her jeg står for'.

Vores vibes er højere når vi kan slippe alarmberedskab og kamp.

En mulighed for at give slip dybt inde.

En følelse af integritet og evnen til at passe på sig. Kræfterne bruges på det opbyggelige, og energien løftes, også det fysiske immunforsvar.

Oregano inviterer på en rejse, som for de fleste vil give indsigter der er overraskende. Måske ikke med det samme. Måske skal der længere tid til, fordi der er områder som har brug for 'en ordentlig oprydning'.

Det er selvkærlighed og omsorg for os selv at invitere Oregano indenfor, så vi kan lære os selv bedre at kende.


Vil du i gang med min hjælp kan du blot udfylde kontakt nederst.

 Soongheei's 10 første dage på detox. ''Jeg havde natlige svedeture hver nat, min aff. blev løs og jeg var en del træt. Smagen af Oregano var tilstede hele tiden 🙂 Til gengæld mærker jeg meget energi og handling efterfølgende. Jeg er på den ene side blevet mere sårbar og på den anden side mere klar på hvad og hvordan jeg synes tingene skal være for mig ❤️ og hvor mine grænser går. Eftervirkningerne begynder at komme nu, på den gode måde. 

Sårbarhed kommer bl.a.når man får øje på egne svagheder, når hjertet står vidt åbent og alt trænger ind i os, men ved at få øje på hvad det er der sker har man mulighed for at vende sårbarheden til en styrke, tænker jeg. Til tider er mit hjerte alt for åbent og alt får lov at komme ind og påvirke mig. Jeg mærker nu at det er ok at lukke det mere til indimellem. God fornøjelse. Jeg tænker kuren skal tages igen snart''

 Helle skrev dette efter først at have prøvet detox i 5-6 dage, hvor det var rigtig hårdt. ''Hvor er jeg glad for jeg fulgte dit råd og hoppede på Oregano detox igen. Denne gang er helt anderledes ❤ Det er kun dag 2 og jeg er flyvende 😉 Men det sagde din intuition dig jo også 🙂 Så tak Isobel ❤ Og en rigtig god søndag til dig og familien. Knus Helle''

PS: Du kan til enhver tid vælge at deltage sammen med os i Oregano Challenge, hvis du er, eller bliver medlem via mig eller mit team. Spørg endelig.

PPS: Anbefalingen er at tage Oregano i 10 dage og så holde mindst 10 dages pause. I Oregano Challenge gruppen kan du starte med det samme du har olierne. I gruppen kan du forkæle dig selv med Yin Yoga, Tapping, viden om energien i kroppen, opskrifter, støtte og inspiration m.m.

Detox med Cleanse & Restore - kosttilskud og olier i 30 dage

Klik på billedet og få Cleanse & Restore 30-dages planen

En start på din rejse kan være de essentielle olier. De er magiske og taler med vores celler og energi. De lærer os at lytte til vores krop. Sådan rigtigt lytte. En god kickstart er enten Cleanse & Restore eller Oregano Detox Challenge, eller begge. Dog ikke samtidig, men i forlængelse af hinanden.

Med doTERRA's essentielle olier og kosttilskud, er det enkelt at lave en detox der aktiverer, nulstiller og gendanner vitale områder i kroppen.

Cleanse & Restore

En mild men effektiv detoxkur for dig, som ønsker en kickstart til en ny og sundere livsstil.

Måske vil du gerne tabe dig og rense kroppens vitale organer på en skånsom men effektiv måde. Måske drømmer du om mere energi og at løfte immunforsvaret eller længes efter smukkere hud, hår og negle, eller du ønsker at forbedre fordøjelsen og balancere hormonbalancen.

Altsammen en mulighed for en øget forbrændning, hæmme inflammation og optimere knoglesundheden.

Cleanse & Restore er opdelt i 3 faser á 10 dage.

  • Første fase fokuseres der i 10 dage på at aktivere kroppen
  • Anden fase er fokus i de 10 dage på at resette (nulstille) i kroppen
  • Tredje er de sidset 10 dage, og har fokus på at restore (gendanne) i kroppen

Udfyld blot kontaktformularen nederst og få min hjælp til at starte din detox

Skriv til mig her, hvis du vil høre om olierne,
eller starte på en detox

Navn, email og lige kort hvad du vil tale med mig om,
så hører du fra mig i løbet 1-2 dage

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det oplevede vi undervejs 

Anneh-Mynte 
“Det var en høj energi at være i, og min fordøjelse har aldrig været bedre.”

Lise-Lotte
“Dag 1-2 var jeg friskere i mit hovede - Dag 3-4 gav en god udrensning. 

Dag 4-6 havde jeg hovedpine, og gamle smerter dukkede op igen. De forsvandt gradvis - Efter de 10 dage føler jeg mig fyldt med overskud og vågner frisk og glad.

Jeg anbefaler at gå vejen.”
Isobel

“Fra dag 1 er min energi lettere, og min fordøjelse i balance. Jeg drømmer en del. En kortvarig irritation, samt et par gamle skader er kommet og gået igen. En fantastisk kur jeg kun kan anbefale, og vil tro
der også er sluppet 1-2 kg.”

Grethe 
“Min challenge startede med en blanding af energi og træthed - hvorefter energien blev konstant. Jeg anbefaler at prøve den, og alt efter hvordan I reagerer, kan antal dråber pr. kapsel reguleres”

SELVOMSORG OG DETOX

Detox er selvomsorg - at rense ud, skabe plads og væk med det overflødige. 

Lidt på samme måde som når vi endelig får ryddet op i klædeskabet og får øje på ynglingsbukserne og blusen som vi havde glemt i alt det andet som havde hobet sig op. Undervejs kan det godt være svært. Måske endda smertefuldt endelig at smide det tøj ud som vi aldrig kommer til at passe igen.

Der kan være lidt ubehag når kroppen skal slippe det gamle, men energien er løftet bagefter. Ligesom der pludselig er overskueligt og med masser af plads i klædeskabet får vores energi et løft og mere velvære.

Trivsel

Selvomsorg handler om at mærke vores behov så vi kan trives med det vi gør og den vi er. Jo mere vi trives, jo lettere ser og genkender vi vores reelle behov, og jo mere kan vi sætte ind med det som skaber trivsel for os selv.

Når vi trives kan vi mere tydeligt mærke hvad vi har brug for at sige ja eller nej til. 

Og vi kan mærke at der er mere overskud og plads til andre uden at give køb på vores egen trivsel.