BogMedSkygge

En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen

Anja har skrevet ♥ ''Jeg kan STÆRKT anbefale bogen!!
Den har ganske enkelt forandret mit liv..... Men vigtigst AF alt.... MIG!! Den oplevelse man får når bogen læses KAN bare ikke beskrives, men skal opleves... ​Det Pia har leveret her er ikke bare en bog....Men en Tryllebog!! "

Birgitte Espenhein Bang har skrevet "At læse denne bog er som at få en gave. En gave til dig selv og kun dig selv! Giv dig selv den gave. Læs En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen."

Anne Henningsen har skrevet: “At læse din bog er ren nydelse Du har en skøn krøllet hjerne. Jeg kommer til at tænke på Kierkegaard, men du er dog bedre til at formidle forståelse. Der er noget ur-kvinde over dig, helt fantastisk”

En bog om energien, kærligheden, følelser, tanker og at vælge at være lederen i vores liv.

"En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen"er en bog som tager læseren med på en rejse igennem både energien og sindet, og går dybt ind i den betydning, som dette har for vores velbefindende og helbred. Du får muligheden for at komme ind bag det som larmer i vores tanker og vores følelser. Hvorfor bliver vi syge? Og hvad er tanker og følelser? Hvad kan vi bruge det til, og hvorfor er det vigtigt at tage ansvar, og søge efter at være den vi er?​
 

Sindet - vores mindset er her ejerskabet og lederskabet over den form dit liv tager. Et lederskab, som på alle måder kan støtte dig omsorgsfuldt og nærende som den du er. Det er her du skaber meningen og tillader dit potentiale at komme til udtryk. 

Et af de områder, som ligger mit hjerte nær, er at vi får øje på de begrænsninger som vi sætter for os selv. Disse bliver også begrænsninger i vores frihed, glæde og overskud. Blokeret energi og flow, der lægger sig i kroppen når det ikke leves ud eller forløses. Og faktisk er det enkelt. Vi tager lederskabet og starter med at lære os selv at kende ved at kunne være sammen med vores tanker og følelser. Metoden er enkel - men vejen er ikke altid let. Til gengæld er der masser af energi, glæde og mening når dit lederskab kommer fra dig og dit inderste...

Tænker du over...

Tænker du over, hvorfor vi leder så meget efter lykken, og alligevel har svært ved at finde den?

Har du nogensinde tænkt tanken, at der må være forskel på krisestyring og livsstyring?

Har du lyst til at forstå mere om dig selv - dine følelser og tanker, og det smukke potentiale som du i virkeligheden er, så er En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen, en god vejviser, skriver Steen Kofoed i sit forord.

 

Steen Kofoed - har skrevet forord i bogen

Bogen som du sidder med, er det den hedder ”En kærlighedserklæring til livet”. Pias kærlighed til livet og ønsket om, at alle skal åben deres øjne og få øje på hvor smukt livet er, med alle dets muligheder og detaljer, gennemstrømmer hele bogen. Der er ingen tvivl, Pia Tingsted elsker livet, efter hun har fået øje på det i al sin pragt. Eller jeg tror faktisk at Pia har fået øje på sig selv og hvem hun endelig er, i alt hendes stråleglans og det er det hun vil dele med læseren – dig. Vigtigste af alt, har hun fundet det vigtigste ved det, at leve – nemlig at give og dele. Og det gør Pia til overflod, hun deler hele sig, alle hendes erfaringer og al hendes visdom og kærlighed til læserne.

Nyd hvert et stykke af bogen, ligesom livet, vær sammen med det – synk det, tage det ind og brug det i dit eget liv. Hvis du har et ønsket om at komme hen til det sted, hvor du elsker livet, så er denne bog et meget godt vejskilt. Du skal denne vej, ind i bogen, skridt for skridt for det vil forhåbentlig fører dig tættere på dig selv og hen til din personlige kærlighedserklæring til livet.

 • LifeFullness®

  “Anja Tegen
  "Det er jo ikke bare én gave..... det er jo en gave til den største vi har... os selv! Livet.... ♥ Jeg begyndte at læse hendes bog "En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen" og er faktisk endnu ikke helt færdig - den er læst i etaper når jeg har haft tid, overskud og brug for det, og den har givet mig SÅ meget så den er læst i det helt rigtige tempo ♥Waaauw en energi..............!! ♥ Hvis du ikke allerede gør det..... så gør det nu! Tag livet let og dig selv alvorligt! ♥Det er SÅ vigtigt og du får SÅ mange gaver! ♥ Giv dig selv Pias bog..... den er FANTASTISK ♥ - Tag dit liv ved hånden og gå vejen........... Vores veje vil jo aldrig være ens, og hvordan ser de ud? hvordan ser DIN ud? Jeg glæder mig til at se mere og mere og mere af min”

 • LifeFullness®

  “Natasja
  "Jeg er i fuld krig med at læse i din bog og den er virkelig god og den har mange gode pointer og jeg har flere gange haft lyst til at ringe folk op for at læse citater op fra bogen.... meget velformuleret skrevet ..... 🙂 ser frem til at læse videre:) Knus fra mig"”

  CEO, Reform Pilates Hellerup

 • LifeFullness®

  “Stinne
  Jeg er kommet langt ved at læse bogen, du må takke Pia rigtig mange gange, fordi hun har skrevet den. Jeg har fundet ud af meget mere end jeg regnede med. Jeg vil sgu til at leve og nyde livet. Bogen har gjort, at jeg tør at stå frem og vise hvem jeg er...”

 • LifeFullness®

  “♥ Tak fordi du har været der og er der Pia....... jeg er dig dybt, dybt taknemmelig og ved du vil hjælpe flere og flere der slår vejen forbi dig fremover ♥ Jeg kan STÆRKT anbefale bogen!! Den har ganske enkelt forandret mit liv..... Men vigtigst AF alt.... MIG!! Den oplevelse man får når bogen læses KAN bare ikke beskrives, men skal opleves...... Det Pia har leveret her er ikke bare en bog..... Men en Tryllebog!! "”

 • LifeFullness®

  “Birgitte
  "En kærlighedserklæring til livet er en luksusbog. Luksus, da den ikke kun beskriver, hvordan du kan tage dit liv ved hånden, men i særdeleshed også fortæller dig hvorfor!”

Gitte Sparsø - har skrevet forord i bogen

"Jeg har læst og hørt, ”hvis vi tror vi ved det hele ved vi absolut intet.” ”En kærlighedserklæring til livet”, viser netop at vi har meget at lære, og vi kontinuerligt har muligheden for at få vidunderlig indsigt i livet. Gennem livets opgaver og udfordringer udvikler vi vort væsen. Forfatteren fører os trygt igennem et univers af indsigt og viden. Hvert menneske, hver sjæl har sin absolutte egen tilgang og forståelse til livet, dets opgaver og udfordringer. Vi forstår, indser, erkender og accepterer når vi har gennemgået udfordringer og opgaver i livet. Gennem udfordringer og opgaver opnår vi indsigt og forståelse for andre menneskers situation og vi kan derigennem nærme os den 7. sans – ”tilgivelsen”. Denne bog er netop en kærlighedserklæring til livet og alle dets muligheder. Pia, tak fordi du deler din indsigt."