LifeFullness® Spirit
Det indre lederskab

 

 

 

I LifeFullness® Spirit guides du til at lande i balance med et
støttende mindset
 og skabe resultater fra inspireret handling 

Sindet er livets eventyr. Dit eventyrs fortæller. En eventyrbog, du kan åbne - eller lade være lukket. Lader du være med at åbne den, så mangler du alt det i dit liv, som gør det interessant, som gør det til dit. Åbner du, men tror ikke på det, som du ser, vil du føle, at du er 'faret vild' og ikke kan finde vejen ud af 'vildreden'. Men åbner du, og tror du på det du ser, så mærker du også eventyret, og hvad det betyder for dig. Så ser du vejene og vildvejene igennem sindets fortælling. Og du vil finde vejen interessant og oplevelserne berigende, for det handler om dig.

Mangler meningen?
Længes du efter noget andet?
Har du brug for en anden retning?
Vil du gerne træffe valg fra dine inderste behov?

Så har du brug for at justere forventningerne til dig selv - og til, hvordan livet kan være. 

Dine længsler er en invitation til en indre rejse, som vil oplyse en anden vej for dig. Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til dit potentiale og til at lytte til dine følelser, og det de fortæller dig.

I et kærligt klubområde, og med mine månedlige Spirit Guides får du meningsfuld og nærende inspiration til at mærke hvordan du navigerer efter din indre stemme. Du får adgang til et medlemsområde som inviterer dig til at komme dybere og guider dig til at lande i et støttende mindset.

Jeg viser dig, hvordan du støtter dig selv og navigerer fra tillid. Jeg guider dig til at mærke hvordan du kan skabe sunde energetiske grænser, være grounded og centreret på vejen til at løfte din energi og forløse følelser og tungere vibes.

Det er i dit indre ....

...de helt store forandringer sker..! 
Forandringer inspireret fra dig

 

 

...Vil du have min støtte til skabe et nærende liv fra indre mening

Få adgang til et kærligt medlemsområde fyldt op med meditationsserier, manifestation, alle tidligere Spirit Guides, videoer, visualiseringer og inspiration til støtte fra essentielle olier samt nye Spirit Guides og redskaber til din indre rejse, hver måned.

I de månedlige Spirit Guides fortæller jeg
 også om, hvordan de essentielle olier
kan støtte din proces.

 

 

De 7 kærlige skridt skaber balance og et fundament med plads og rum til dig.

Du må gerne:
Være det vendepunkt du har brug for
Sige ja til dig selv
Være ambitiøs med dit potentiale
Lade livet træde i karakter
Tage dig selv alvorligt
Passe på dig
Bruge dit indre laboratorium

De inviterer dig til at skabe et nærende samarbejde mellem din hjerne og hjerte.

Mit navn er Pia Tingstedt.

Jeg er forfatter og formidler af LifeFullness®  og lever fra min indre spirituelle grundtone.

Det begyndte altsammen, da jeg opdagede, at jeg ikke kendte mig...! 

​Jeg inviterede mig selv på en livsrejse der stadig nærer mig hver eneste dag....

Jeg vågner udhvilet, og uden vækkeur, mellem kl. 06 og 07, og elsker mine dage og arbejder ofte intenst fra morgenstunden, som er den tid jeg arbejder bedst med ideer og nye ting.  

Min hverdag støtter min natur, passion og kreativitet - men det er ikke kommet fra en opskrift. Det er vokset fra det levede liv og kontakten til mit indre...!

Mentoring - 800-800
LifeFullness®

“Det er fanme befriende anderledes!!!! Din tilgang til livet - og døden - italesætter du, og du reflekterer spirituelt. Det finder jeg meget fascinerende. Du integrerer din "viden" med alle de andre talenter, du besidder. Du ønsker at få mig til at vokse som menneske, at hjælpe mig af med mine smerter: Du adskiller dig fra andre og du siger" vær nysgerrig, pas på dig selv, lær at være Anne". Og du er vedholdende i at lære mig, hvor jeg skal lede. Der er mere soul end business hos dig. Det er fanme befriende anderledes!!!!”

LifeFullness®

“Pia er nærværende og guider
mig til steder i mig selv, som jeg virkelig har elsket at møde. Det har været en fantastisk rejse - so far...! Jeg er kommet meget dybere i kontakt med noget i mig.
Materialet er fantastisk og tøttende, og har hjulpet mig til at gå efter mine mål”

LifeFullness®

“Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før! ♥ Jeg kan mærke at jeg lige skal slå et slag for hende her den total, super dygtige kvinde inden jeg tilter i seng i aften: www.piatingstedt.dk ♥ Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før! ♥ For 2 år siden stod jeg i mit livs krise...... og alt i mig selv strittede bare i hver sin retning! Samtalerne med Pia Tingstedt var GULD!! Hvor har jeg tudet og synes det så meget sort og uoverskueligt ud det hele..... op til flere gange.... ♥ - og stille og roligt begyndte jeg at kunne mærke mig selv!! Og hvor fantastisk er det lige at kunne??? ♥ ♥ ♥ Jeg kan mærke min energi suse i mig, jeg kan være sammen med mine følelser - ALLESAMMEN og bare mærke..... MIG ♥ ♥ Anja ♥”

 

Få med det samme adgang til et  medlemsområde med

Guidens til det indre lederskab

i lydfiler og videoer

Meditationer
Visualiseringer

 

 

For 129,- kroner om måneden har du online adgang til:

  • Du har superenkel online adgang til alt i hele medlemsområdet
  • Hver måned får du en ny Spirit Guide med guidens til essentielle olier
  • 10% på Personlige Powersessions
  • Medlemsfordele
LifeFullness®

“At være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv. Det er det Pia er i stand til. ​For mange år siden, der havde jeg det så skidt at jeg næsten ikke var i stand til at leve mere. Jeg led af alverdens ting og sager, og havde rendt læger på døren, der blot fyldte mig med antidepressiv og mente jeg skulle gå hjem og tage mig sammen. Jeg fandt Pia. Og for første gang i mit liv, oplevede jeg at blive set. Det Pia kan er unikt. Der findes ikke mange mennesker i verden, der har denne evne, til at gå med energien, uden fordomme og trang til bokse, i et behandlingsforløb. I min verden kan dette, at sætte folk i forskellige bokse, begrænse et menneske så meget, at det selvfølgelig giver lidt ro her og nu. Men at være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til.”

Clairvoyant og Tao Tantra Massør

LifeFullness®

“Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. I dag er det præcis en uge siden at jeg deltog på Pia´s workshop i Kbh. Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. Konklusionen er at det kan jeg ikke. Det kræver ganske enkelt og simpelt at du gør dig selv denne tjeneste og deltager på Pia´s næste workshop. Jeg vil garantere dig at du li´som jeg selv, vil få en masse redskaber og værktøjer med hjem til at arbejde videre med. Kære Pia, tusinde tak for denne gave.”

P.t. Verdensomrejsende på cykel

LifeFullness®

“Mine samtaler med Pia har været guld værd Jeg kan varmt anbefale Pias kursus. Pia har en stor indsigt, viden, forståelse og fornemmelse for de ting, der står i vejen for vores selvudvikling. De ting vi slås med og som skaber forhindringer for os. Hun er god til at belyse og give redskaber til at angribe tingene fra forskellige vinkler. Af hjertet tak Pia”